Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνας ο νέος δήμαρχος του Ντάρεμπιν Μελβούρνης

image
Του ανταποκριτή μας Σ. Χατζημανώλη
«Είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα τιμητική μέρα για μένα, αλλά και για την ομογένεια. Ο θείος μου Πίτερ Τσίτας ήταν ο πρώτος, γεννημένος στην Ελλάδα, δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή -το 1970- και αυτός με ενέπνευσε».
Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Σταύρου Τσίτα, του ομογενή που είναι ο νέος δήμαρχος του δήμου Ντάρεμπιν της Μελβούρνης.
Μετά από 12 χρόνια λαμπρής υπηρεσίας ως δημοτικός σύμβουλος στον ίδιο δήμο, ο κ. Τσίτας υπερψηφίστηκε με οκτώ ψήφους υπέρ και ένα κατά, από τους συνολικά εννέα δημοτικούς συμβούλους για τη θέση του δημάρχου.
Ο ομογενής αναλαμβάνει καθήκοντα σε έναν αρκετά μεγάλο δήμο, με πάνω από 130.000 κάτοικους, που αποτελεί, επίσης, μια από τις μεγαλύτερες εθνικά ποικίλες κοινωνίες, όχι μόνο στη Μελβούρνη αλλά και σ' όλη τη Βικτώρια. Στην περιοχή ζουν και αρκετές χιλιάδες Έλληνες.
Στο μεταξύ απεβίωσε ο Γιάννης Πύργος, που διετέλεσε δήμαρχος στο Όκλι.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.
από: Palmografos.com - Έλληνας ο νέος δήμαρχος του Ντάρεμπιν Μελβούρνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου