Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το 64% των Ελλήνων δηλώνει έτοιμο να μεταναστεύσει

Το 2012 προβλέπεται πολύ δύσκολη χρονιά για τους Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα Workmonitor που πραγματοποίησε η Randstad, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες είναι απαισιόδοξοι, και σκέφτονται πολύ σοβαρά να μεταναστεύσουν.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το δ' τρίμηνο του 2011 και....
εξετάζει τις προοπτικές για το επόμενο έτος.
Σύμφωνα με αυτήν φαίνεται πως το 74% των εργαζομένων που συμετείχαν, δήλωσαν πως η εταιρεία στην οποία δουλεύουν είχε μία δύσκολη χρονιά σχετικά με τα οικονομικά της μεγέθη, ενώ το 79% των ερωτηθέντων, θεωρεί ότι το 2012 θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

Επίσης το 80% των Ελλήνων πιστεύει πως το ερχόμενο έτος θα μειωθούν οι ετήσιες απολαβές τους σε σχέση με το 2011, ενώ το 81% εξ αυτών πιστεύει πως τα χρήματα που παίρνουν δεν αντιπροπσωπεύουν την πραγματική τους αποδοση.

Μάλιστα, το 64% των εργαζομένων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι προετοιμασμένο να μετακινηθεί στο εξωτερικό για μία θέση εργασίας που θα προσφέρει καλύτερες απολαβές, ενώ μόλις το 32% θα λάμβανε την ίδια απόφαση εφόσον θα υπήρχε μία θέση εργασίας ιδανική για τα προσόντα και τις ικανότητές τους.

http://armageddon-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου