Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πανηγυρική ομολογία Βενιζέλου ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι κωλοχανείο!

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Με το θράσος χιλίων πολιτικών πιθήκων ο λαλίστατος συνταγμα­τολόγος που ανέλαβε εργολαβικά να καρφώσει το φέρετρο της Ελλάδος μας προσγείωσε ανωμάλως λέγοντας: "Ευτυχώς που υπάρχει και η Τρόικα για να κάνουμε τον εθνικό μας αυτοέλεγχο για να μην εξοκείλουμε" (δηλαδή "για να μην πέσουμε στην ξέρα").
Ώστε, λοιπόν, το ελληνικό πολιτικό σύστημα ομολογεί ότι για δεκάδες χρόνια δεν ήταν σε θέση να διοικήσει και να κυβερνήσει και να λύσει τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους.
Δεκάδες χρόνια υπουργός ο συνταγματολόγος, που εισηγήθηκε και τις διατάξεις του χυδαίου άρθρου 86 του συντάγματος, για το ακαταδίωκτο των κλεφτών πολιτικών, μας λέει ότι είχε ανάγκη η Ελλάδα να διοικηθεί από τους υπαλλήλους της Τρόικα και του ΔΝΤ.
Μ' αυτά και πολλά άλλα σε αναγκάζουν να εκφράζεσαι... άκομψα και να πεις ότι το πολιτικό μας σύστημα, με πρώτες τους κυβερνώντες, είναι ένα απέραντο κωλοχανείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου