Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Μια δημοσκόπηση που… λέει πολλά

Με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί προβάδισμα 8,8% έναντι του ΠΑΣΟΚ, κλείνει το 2011, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα της δημοσκόπησης της Κάπα Research, που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται στο 21,4%, έναντι 12,6% που συγκεντρώνει .........
το ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 9,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 6,2%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στο 5,3%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 5%, οι Οικολόγοι στο 2,8% και η Δημοκρατική Συμμαχία στο 2,5%.

Το 56,2% των πολιτών τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τον Απρίλιο, όταν εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του PSI, ενώ μόλις το 37,7% επιθυμεί να δώσει παράταση ζωής στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, και να εξαντλήσει τη συνταγματική εντολή που πήραν το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009.

Το 51,8% θέλει από το κόμμα που θα ψηφίσει στις εκλογές, να στηρίξει τη νέα δανειακή σύμβαση, έναντι 33,7% που δηλώνει το αντίθετο, ενώ το 77,2% τονίζει ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας πρέπει να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη
www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου