Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε ...Ο Μπίστης καντον Υπουργό να δείς για πότε γυρίζει

Που τα πουλάει ο αριστερός με δεξιά τσέπη Μπίστης και γραμματέας της ΑΕΚΑ για τους πιό παλλιούς! Ενας καιροσκόπος που έκανε ενα διάστημα και υφυπουργός και έραψε καμια δεκαριά κοστούμια... Ελλαδίτσα μας το χάλι μας 
Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη ο Νίκος Μπίστης.
Σε επιστολή-παραίτηση που απέστειλε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Μπίστης εκφράζει την απογοήτευση του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ και όπως λέει η επιστολή της παραίτησης του ήταν στο συρτάρι του εδώ και καιρό.Περίμενε βλέπεις και αυτός απο τον Παπανδρέου είδε και απόειδε το παίζει και ήρωας ο χαλβάς ...

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/12/blog-post_12.html#ixzz1gPTdf7hm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου