Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τρομοκρατία στον ΗΣΑΠ : Λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν & έκλεψαν επιβάτες!

Τρομοκρατία στον ΗΣΑΠ; Προς υπουργειο προστασιας του (απλου) πολιτη

Προς ελληνική αστυνομία

Προς ΗΣΑΠ.

Αγαπητοί συμπολίτες, την Πέμπτη το βράδυ 15/12/2011 κατά τις 19:00, στο συρμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια μπήκαν 7 τύποι
  (δε μιλούσαν καλά ελληνικά) και έκλεψαν και ξυλοκόπησαν άσχημα όλους τους επιβάτες (εν κινήσει του τρένου). Παρακαλώ τους συναρμόδιους να επιληφθούν του θέματος ΑΜΕΣΑ ειδάλλως τους καθιστώ ηθικά συνυπεύθυνους για την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Μη σας φανεί παράξενο αν μια πρωία ο Ηλεκτρικός πάψει οριστικά να λειτουργεί θα το έχουν σταματήσει απλοί πολίτες που θέλουν να προστατέψουν τις μετακινήσεις και των άλλων πολιτών! αναγνωστης
www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου