Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Πατριώτη, σε γέμισαν ψέματα από το 1981 και μετά λέγοντας σου ότι, στην χώρα σου θα κυβερνάει ένα σοσιαλιστικό κίνημα, ενώ στην πραγματικότητα μέσα σε αυτό το κίνημα υπήρχε κρυμμένος και καλά καμουφλαρισμένος ο εκδικητικός μετεμφυλιακός κουμμουνισμός, ο οποίος, μαζί με τον ανθελληνικό του συρφετό ρήμαξε και ....
αποσάθρωσε τον επιχειρηματικό, οικονομικό και εθνικό ιστό της χώρας και σήμερα, μαζί με τις ανθελληνικές συνιστώσες του κοντεύουν και με την δική σου εθνική αμνησία να γίνουν κυβέρνηση, ολοκληρώνοντας το θανάσιμο έργο τους και την κομματική τους αποστολή, η οποία δεν είναι άλλη από την διάλυση του κράτους και του έθνους, έτσι ώστε, τα αφεντικά τους να γευτούν χωρίς κόπο τις σάρκες της ιερής σου πατρίδας και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.

Πατριώτη, σου ρήμαξαν την παιδεία της χώρας σου και στην θέση της έβαλαν ως πρότυπα τους αναρχικούς ανθέλληνες σταλινοτσολιάδες, οι οποίοι έκαιγαν σχολεία, πανεπιστήμια, ανθρώπους και ξυλοκοπούσαν μαθητές και καθηγητές που ήθελαν απλά και μόνο να μορφωθούν και να μορφώσουν, κατέπνιγαν κάθε λίγο και λιγάκι το μαθητικό έτος με καταλήψεις και τραμπουκισμούς και επέβαλαν σε όλο το έθνος δια μέσω των πληρωμένων καθηγητών μισθοφόρων του αθεϊσμού, του ανθελληνισμού και νεοτουρκισμού τον ασταμάτητο αφελληνισμό σου και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.


Πατριώτη, σου ρήμαξαν τον θεσμό της αστυνομίας και του στρατού κάνοντας αυτά τα δύο τμήματα του έθνους από φύλακες των νόμων, των συνόρων, της τάξης και του λαού, έναν ξεδοντιασμένο σάκο του μποξ, στον οποίο ο κάθε τρομοκράτης, κλέφτης, κακοποιός και αναρχικός ανθέλληνας έριχνε και ρίχνει ότι ώρα θέλει τις μπουνιές του και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.


Πατριώτη, σου ρήμαξαν εντελώς την δικαιοσύνη, έτσι ώστε να αποτελεί αυτήν την στιγμή τον παραπληγικό ασθενή της χώρας, με μόνο σκοπό να μπορούνε ανεξέλεγκτα του κόσμου οι εσωτερικοί και εξωτερικοί πολιτικοί, κομματικοί, συντεχνιακοί και όχι μόνο εγκληματίες να ρημάζουν, να σπάνε, να καίνε, να τρομοκρατούν και να δολοφονούν ανθρώπους και θεσμούς και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.


Πατριώτη, ψήφισαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν νόμους οι οποίοι επιδοτούν με την ατιμωρησία, την αναρχία, το χάος, την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, την πορνεία, την φοροδιαφυγή, την κλοπή, την τρομοκρατία, την προδοσία, τον ανθελληνισμό, το ψέμα και τέλος, την τηλεοπτική και δημοσιογραφική σαπίλα και βρωμιά και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.


Πατριώτη, έφεραν μέσα στην χώρα σου με το έτσι θέλω και με οργανωμένο σχέδιο εκατομμύρια ορκισμένους εχθρούς της πατρίδος σου, οι οποίοι ημέρα και νύκτα ασταμάτητα λεηλατούν, κλέβουν, απειλούν, προπηλακίζουν και σκοτώνουν το κράτος και τον λαό, μετατρέποντας τους ανθρώπους απλά σε φοβισμένα πρόβατα, τα οποία περιμένουν στην γωνία τον θάνατο τους και το κράτος, σε χωματερή, μέσα στην οποία η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος πετάει τα προσωπικά του απόβλητα και εσύ παρόλα αυτά τους άφησες να το κάνουν.


Πατριώτη, δηλώνουν ότι θα κατακερματίσουν τον στρατό και την αστυνομία, αφαιρώντας από αυτούς το οποιοδήποτε μέσο με το οποίο θα είναι ικανοί να σε προστατέψουν από τις εσωτερικές και εξωτερικές ύαινες που σε περιβάλουν και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, οι αλβανοί κατέχουν παρανόμως δικά μας εδάφη, τα οποία ανήκαν σε εμάς εδώ και χιλιάδες χρόνια, παρόλα αυτά, τα ανθελληνικά υποκείμενα δηλώνουν ότι, θα αναγνωρίσουν όλες τις απαιτήσεις των αλβανών περί επιστροφής περιουσίων και εδαφών εις βάρος της χώρας μας και του πολύπαθου λαού μας και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, οι σκοπιανοί υπάνθρωποι, δηλαδή οι απόγονοι των βουλγάρων κομιτατζήδων, οι οποίοι κατάσφαξαν τα 2/3 του Ελληνικού Μακεδονικού λαού στα χρόνια της σκλαβιάς έχουν το θράσος τα παλιοτόμαρα να ονομάζουν το ψευδοκράτος τους Μακεδονία και τον ψευτολαό τους Μακεδόνες, υποστηριζόμενοι βέβαια από τους αμερικάνους, τους εβραίους και τους τούρκους και κυρίως, από τα ανθελληνικά υποκείμενα, που ονειρεύονται, ότι δεν κατάφεραν με τον εμφύλιο, να το πράξουν παίρνοντας την εξουσία με τις εκλογές και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης, τώρα δεν μπορούν να αποτελέσουν απειλή ούτε για εσένα, αλλά ούτε και για την πατρίδα σου, διότι είναι Έλληνες πολίτες άλλου θρησκεύματος και οποιαδήποτε ένταση και προβοκάτσια προκαλέσουν οφείλει να την λύση το Ελληνικό κράτος, τα ανθελληνικά υποκείμενα όμως δηλώνουν ότι, θα τους αναγνωρίσουν ως τουρκική μειονότητα, έτσι ώστε, να δώσουν το αυριανό πρόσχημα στους γείτονες τούρκους να επαναλάβουν τον Αττίλα νούμερο δύο, νομιμοποιούμενοι ως σωτήρες της ύπαρξης του τουρκικού πληθυσμού της Θράκης, αφού πρώτα βέβαια επακολουθήσουν συντεταγμένες προβοκάτσιες, η οποίες θα έχουν κάψιμο τζαμιών και καταστημάτων, ξυλοδαρμό μουσουλμάνων, βιασμούς ανήλικων γυναικών, μέχρι και θανάτωση ιμάμηδων και προεξεχόντων τοπικών δικών τους ανθρώπων, έτσι ώστε, να στηθεί η τελική αναταραχή που θα επιτρέψει την εγκληματική Τουρκία να κοσσοβοποιήση την περιοχή και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, έως τώρα αυτά τα ανθελληνικά υποκείμενα έκαιγαν την Ελληνική σημαία, έσπαζαν αγάλματα ηρώων, ξυλοκοπούσαν άγρια όποιον δεν ήθελε να απεργήσει, τρομοκρατούσαν εφημερίδες και δημοσιογράφους που δεν έγραφαν ότι ήθελαν αυτοί, απειλούσαν τηλεοπτικά μέσα για την μη εμφάνιση των δικών τους ανθρώπων και των δικών τους ιδεολογιών, χλεύαζαν όσους κατέθεταν στεφάνια στα μνημεία των πεσόντων του έθνους, κατηγορούσαν ως φασίστες όσους ψέλλιζαν τον εθνικό ύμνο και έσπαζαν σταυρούς και τάφους με περίσσια μανία και όλα αυτά φορώντας ιδεολογικές και όχι μόνο κουκούλες, φανταστείτε τι θα κάνουν στην χώρα και στον λαό όταν θα βγάλουν τις κουκούλες και θα γίνουν νόμιμη εξουσία και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, σου τάζουν ότι θα σε βγάλουν από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση για να σε σώσουν, αλλά στην πραγματικότητα ο μόνος τους σκοπός είναι να σε καταστρέψουν εντελώς, δημιουργώντας μια χώρα με ασήμαντο νόμισμα, προπολεμικές παροχές, ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και το κυριότερο, μια χώρα χωρίς φίλους και συμμάχους, μια χώρα απομονωμένη και ευάλωτη στις γειτονικές αιμοβόρες ύαινες και στα αιμοβόρα εσωτερικά τσακάλια, που παραμονεύουν στην γωνία να ξεσκίσουν εσένα, τα παιδιά σου και την χώρα σου και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, οι διάφοροι μισθοφόροι, κονδυλοφόροι και μασκοφόροι σταλινοτσολιάδες του συστήματος σου επέβαλαν εδώ και χρόνια ότι οι λέξεις οικογένεια, πατρίδα, έθνος, πατριώτης, σημαία, ύμνος, παρέλαση, πίστη, ανδρεία, αρχές, ιδεώδη, Ελλάς και Έλληνας είναι φασιστικές και εθνικιστικές, μόνο και μόνο για να σε κάνουν έναν αγράμματο, άπιστο και ανθέλληνα γενίτσαρο και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε θεό, σε πατρίδα, σε έθνος, σε ιδεώδη, σε αρχές, το μόνο τους πιστεύω είναι η εξουσία, το χρήμα, η αναρχία, το χάος και το άσβεστο μίσος για οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα και εσύ παρόλα αυτά δηλώνεις ότι θα τους ψηφίσεις.


Πατριώτη, είναι αλήθεια ότι, τα δύο μεγάλα κόμματα έκαναν φοβερά λάθη και εγκλήματα κατά του λαού, του έθνους και της πατρίδος, με την δική μας κυρίως συνενοχή και τα οποία λάθη αυτήν την στιγμή θέτουν την χώρα ένα βήμα πριν το απόλυτο χάος, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να ψηφίσουμε αντί αυτούς φιλοαλβανικά, φιλοσκοπιανικά και φιλοτουρκικά κόμματα, που θέλουν επίσημα και χωρίς περιστροφές να τριχοτομήσουν την πατρίδα και να διαλύσουν μια για πάντα το έθνος, αυτό το έθνος και αυτήν την πατρίδα που οι πρόγονοι μας δίνοντας την ζωή τους σε ατελείωτες μάχες και πολέμους κράτησαν σε πείσμα των καιρών όρθιο το έθνος και ακέραια την πατρίδα.


Πατριώτη, υπάρχουν ακόμα κόμματα και άνθρωποι σε αυτήν την χώρα που πιστεύουν σε πατρίδα, πιστεύουν σε έθνος, πιστεύουν στην τιμιότητα και στην δικαιοσύνη και πιστεύουν στον ρόλο της οικογένειας και της αγνής πίστης, μην τους γυρίσεις την πλάτη, στήριξε τους με όλες σου τις δυνάμεις, για να μπορείς να ελπίζεις σε ένα αξιοπρεπές παρόν, σε ένα μέλλον με αισιοδοξία και να αναπολείς ένα παρελθόν με δόξα και τιμή, όπως ορίζει και πρέπει στο δικό μας έθνος και στον δικό μας λαό.


Αγαπητέ μου φίλε, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται με την ψήφο μου να υποστηρίξω τους δηλωμένους εχθρούς του έθνους, μέσα στο οποίο έθνος ανήκω και εγώ εδώ και χιλιάδες χρόνια, εσύ εάν θέλεις μπορείς να το κάνεις, αλλά να θυμάσαι ένα και μόνο πράγμα, όταν τους ψηφίσεις και πάρουν την εξουσία και όταν θα τελειώσουν το ανθελληνικό τους έργο και το ανθελληνικό τους παραλήρημα τότε εσύ μαζί με τα παιδιά σου θα είστε μέρος του δικού τους εφιάλτη, έναν εφιάλτη, ο οποίος δεν θα έχει ούτε αρχή, αλλά και ούτε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου