Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ ΔΝΤ…

Δεν έχει τέλος η εθνική τραγωδία απο την κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τους Έλληνες οι προδότες του έθνους. Σήμερα άλλος ένας Έλληνας πρόσθεσε το όνομα του στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών λόγω χρεών…30 χρονος απο τα Χανιά ο οποίος μια εβδομάδα πρίν έιχε χάσει τη δουλειά του βούτηξε στο κενό απο τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων όπου είχε πάει να επισκεφθεί την κουνιάδα του που νοσηλεύεται, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων που πάγωσαν ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε…
Άλλο ένα παληκάρι χάθηκε πρόωρα έξαιτίας την πολιτικής ανικανότητας ή ακόμα χειρότερα της πολιτικής ικανότητας..Άλλο ένα σπίτι βυθίζεται στο πένθος και οι πολιτικοί κάνουν πως δεν βλέπουν κλιεσμένοι στον γυάλινο κόσμο τους αγωνιώντας για την καρέκλα τους και τον μισθό τους…
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου