Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συνεργάτης του Τσίπρα υπέρ της δραχμής

Και με την έκδοση βιβλίου κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα εξηγεί τις θέσεις του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και υπέρ της επιστροφής στη νέα δραχμή.
Πρόκειται για τον καθηγητή πολιτικής Φιλοσοφίας Στάθη Κουβελάκη ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαίου ήταν υποψήφιος στην 7η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και στο ...
πρόσφατο ταξίδι του κ. Τσίπρα στη Γαλλία του «έκλεισε» όλα τις επαφές και τον είδαμε στη θέση του διερμηνέα.

Το βιβλίο που έγραψε μαζί με τον επίσης καθηγητή κ. Λαπαβίτσα έχει τίτλο «Κρίση και αριστερή διέξοδος, θέσεις για ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο» από τις εκδόσεις Λιβάνη.


Μεταξύ άλλων ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο Στάθης Κουβελάκης προτείνουν τα εξής στο βιβλίο τους:


«Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε έξοδο από την ΟΝΕ και στη δημιουργία νέας δραχμής. Πέρα από τα δομικά προβλήματα που δημιουργεί η ένταξη στην ΟΝΕ...η δυναμική που θα πυροδοτήσει η στάση πληρωμών, οι επιπτώσεις της αναμενόμενης αναμέτρησης με τους πιστωτές και την τρόικα, τα άμεσα προβλήματα χρηματοδότησης τους δημόσιου και του χρηματοπιστωτικού συστήματος καθιστούν αναγκαία την ανάκτηση της ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής....Η αποδέσμευση από την ΟΝΕ θα λειτουργήσει λυτρωτικά για την ελληνική οικονομία και θα της επιτρέψει νέα ανάκαμψη».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουβελάκης ζει στο Λονδινο και εργάζεται ως πανεπιστημιακός στο King’s College.



http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου