Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Για Αλβανική Μακεδονία μιλάνε οι Αλβανοί των Σκοπίων!

Χαρακτηρίζουν δικό τους το Μ. Αλέξανδρο! Η Ελληνίδα πρόεδρος της Επιτροπής Μειονοτήτων της Αλβανίας διαψεύδει ότι αποκαλεί τα Σκόπια ως "Μακεδονία"!

Για Αλβανική Μακεδονία μιλάνε οι Αλβανοί των Σκοπίων, διαστρεβλώνοντας κατάφωρα την ιστορία. Έτσι ονομάζουν τη FYROM. Eίναι χαρακτηριστικό ότι η εγκυκλοπαίδεια που εκδίδουν οι ....

Αλβανοί των Σκοπίων έχει τίτλο "Αλβανική Μακεδονία". Στον τρίτο τόμο αυτής της εγκυκλοπαίδειας θεωρούν "δικό τους" το Μ. Αλέξανδρο. Ο κ. Νιαζί Μουχαμέντι, παραθέτει «επιχειρήματα», για να προβάλλει την αλβανική καταγωγή του Μέγα Αλέξανδρου. Γράφει σχετικά: "Ο βασιλιάς Φίλιππος ήταν Ιλλυριός, ενώ η μάνα του Ολυμπία ήταν επίσης από Ιλλυριούς γονείς. Ο Μέγας Αλέξανδρος έμοιαζε πολύ στη μάνα του και τα αδέρφια της από τη φυλή των Ηπειρωτών, κρατούσε ως περικεφαλαία κέρατα του τράγου, που αργότερα είχε ο Πύρρος της Ηπείρου και Ο Σκεντέρμπεης. Η γλώσσα με την οποία μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος με τους φίλους ήταν η αρχαία ιλλυρική της γκέγκικης διαλέκτου".
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Η Ελληνίδα πρόεδρος της κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων της Αλβανίας Κωνσταντίνα Μπεζιάνη διαψεύδει ότι αποκαλεί τα Σκόπια ως "Μακεδονία". Πάντως η ιστοσελίδα "Βορειοηπειρώτης" επιμένει ότι η κ. Μπεζιάνη σε εκδήλωση στα Τίρανα είχε είχε αποκαλέσει τη FYROM ως «Μακεδονία».

http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου