Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καύσιμα του Στρατού κατέληγαν σε ιδιωτική δεξαμενή

Καύσιμα του Στρατού κατέληγαν σε ιδιωτική δεξαμενήΚαύσιμα που προορίζονται για τις ανάγκες του Στρατού κατέληγαν σε ιδιωτική δεξαμενή καυσίμων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, στο Ομορφοχώρι Λάρισας, Στρατιωτικό όχημα μεταφοράς καυσίμου της πρώτης Διοίκησης Αγωγού Καυσίμου, μετάγγιζε καύσιμο σε πλαστική δεξαμενή ιδιώτη, εκτός στρατιωτικής εγκατάστασης. Το περιστατικό διαπιστώθηκε, από προσωπικό του Τμήματος Κρατικής Ασφαλείας Λάρισας. Για την εξακρίβωση των αιτιών της ύποπτης μεταφοράς καυσίμου, διενεργείται έρευνα από τα αρμόδια όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου