Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ελληνική νίκη: Πρώτος ο Σ.Κοσμίδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Μία ακόμα μεγάλη ελληνική αθλητική νίκη, σημαντική για την πατρίδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς:

Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μονπελιέ.

Ο έλληνας αθλητής αν και αντιμετώπισε στον τελικό του εδάφους τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αλεξάντερ Σατίλοφ από το Ισραήλ, κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.


Συγκεκριμένα ο Κοσμίδης συγκέντρωσε 15,766 βαθμούς. Δεύτερος ήρθε ο Λευκορώσος Ντιμίτρι Μπαρκαλάου με 15,300 και τρίτος ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,166.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Κυριακή αγωνίζονται και οι: Βλάσης Μάρας στον τελικό του μονόζυγου, Βασίλης Τσολακίδης στον τελικό του δίζυγου και Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου