Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ "ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ"

Οι ομάδες αλλοδαπών που κυκλοφορούν στην Πάτρα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων. Χθες σημειώθηκαν δύο απόπειρες βιασμού εναντίον ανήλικων κοριτσιών. Στην πρώτη περίπτωση ένα νεαρό ζευγάρι που είχε πάει σινεμά δέχθηκε επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του και την τελευταία ο νεαρός πρόλαβε να κλειδώσει τις ασφάλειες του αυτοκινήτου όταν τρεις αλλοδαποί έκαναν χειρονομίες προς τη νεαρή συνοδό του.

Μάλιστα σύμφωνα με το
dete.gr ο ένας από τους αλλοδαπούς είχε σκαρφαλώσει στο καπό από την πλευρά του συνοδηγού λέγοντας κάτι προς την νεαρή.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο με θύμα μία 16χρονη μαθήτρια. Το κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του από το φροντιστήριο, όταν μπροστά της εμφανίστηκαν δύο αλλοδαποί και της έκλεισαν το δρόμο. Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε και έβαλε αμέσως τις φωνές. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή από σημείο περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας ο οποίος κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, έβαλε συναγερμό και καταδίωξε τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.
dexiextrem.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου