Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μια συνιστώσα παρακαλώ !

Πονηρός ο άπειρος νάρκισσος, με τη χαμηλή νοημοσύνη Τσίπρας!

Δεν έχει συνισταμένη στις συνιστώσες του, για να διαλέγεις ότι θέλεις.

Πάρτε μια τώρα που γυρίζει!!
Κάποια θα πηγαίνει ασορτί με το κουστούμι σας. Ενώ αν είχε συνθέσει συνισταμένη θα ήταν πιο καθαρά και δε θάπαιρνε ούτε 5%.
Η μία είναι υπέρ της αθεΐας. Η άλλη υπέρ της 17 Νοέμβρη. Άλλη υπέρ των φόρων. Άλλη υπέρ των λάθρο.Και άλλη χωρίς σχέδιο υπέρ της κατάργησης το λένε, καταγγελίας, επαναπαδιαπραγμάτευσης το....
λένε;
Ούτε οι ίδιοι ξέρουν πώς το λένε! Αλλά ο απελπισμένος κόσμος λέει ας είναι και αυτό! Δε μας νοιάζει! Φτάνει να έχουμε την καραμέλα στο στόμα και την τσίχλα στο μυαλό.
Δε μας νοιάζει να πάμε χειρότερα. Εμείς έχουμε μόνο δικαιώματα όχι υποχρεώσεις. Θα κόψουμε πληθωριστικό νόμισμα, και θα διορίσουμε όλη την Ελλάδα δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό θέλουμε. Ναι θα χτυπήσει το χέρι του ο Τσίπρας στο τραπέζι.
Τόσο απελπισία να πιστεύετε ένα νάρκισσο άπειρο κουτοπόνηρο γιάπη που εξυπηρετεί συμφέροντα ;; Τόση έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας;
Είστε εσείς που μας φέρατε τον ΓΑΠ.
Είδατε τι έγινε!Τωρα θέλετε τον πρωθυπουργό του εμφύλιου, της δραχμής και του τρίμηνου;Εκτός αν είστε του παλιού ΠΑΣΟΚ και θέλετε να φάτε και βολευτείτε πάλι. Έχετε αρχίσει να πηγαίνετε παλιοί πασοκοι. Δε θα σας αφήσουμε όμως σήμερα. Θα κάνουμε ότι πρέπει κλίκα για να σώσουμε την Ελλάδα. Δε θα τα φάτε πάλι πασοκοι με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.Δε θα γλιτώσετε τις φυλακές φωτοπουλαίοι και λοιποί συγγενείς. Αργόμισθοι πασοκοι τεμπέληδες που σας πληρώνουμε !Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!

Δε σώζεστε με τίποτα



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου