Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Νετανιάχου: Το Ισραήλ δεν αντέχει άλλο την πλημμύρα των λαθρομεταναστών

-Αφρικανοί  λαθρομετανάστες βιάσαν μέσα σε λίγες μέρες ένα 15χρόνο κορίτσι και μια 19χρόνη.

"Η παράνομη μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο πολύ σοβαρό και απειλεί την εθνική μας ασφάλεια και την ταυτότητά μας", δήλωσε την Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι "το πρόβλημα αυτό άρχισε πριν από περίπου επτά χρόνια."


Μιλώντας κατά την....

εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ammunition Hill (Λόφο Πυρομαχικών) προς τιμήν της Ημέρας της Ιερουσαλήμ, ο Netayahu είπε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται για να περιοριστεί η ροή των παράνομων μεταναστών και να «ξεκινήσει η μετακίνηση» άλλων από το Ισραήλ.

"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 60.000 άτομα που έχουν διεισδύσει λαθραία στο Ισραήλ, αλλά αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε (την διείσδυση στο Ισραήλ), ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει εύκολα στα 600.000," είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς του.


Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, η «πλημμύρα» των παράνομων Αφρικανών μεταναστών μέσω των αιγυπτιακών συνόρων αποτελεί απειλή για την "ταυτότητα της χώρας ως ένα εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος. Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να στήσουμε ένα φυσικό εμπόδιο (φράχτη στα σύνορα), το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο".

(Στην φωτογραφία Αφρικανοί λαθρομετανάστες σε πάρκο του Τελ Αβίβ)

Μιλώντας στην Ημέρα της Ιερουσαλήμ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι «έχουμε έρθει ως μια κυβέρνηση ενωμένη σε μια ενωμένη Ιερουσαλήμ. Είμαστε δεσμευμένοι για την ανάπτυξη της πόλης και για τη συνεργασία με τον δήμαρχο για την είσοδο της πόλης στον 21ο αιώνα, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ιστορία της."

Ο υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai σχολίασε τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από το Αστυνομικό Επίτροπο Yohanan Danino και τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Yitzhak Aharonovitch σχετικά με την ανάγκη παροχής θέσεων εργασίας στους μετανάστες. "Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα βοηθήσει αν τους δώσουμε θέσεις εργασίας είναι λάθος. Έχουν ριζώσει εδώ. (Δίνοντάς τους θέσεις εργασίας) θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει," είπε ο πρόεδρος του κόμματος Shas.


Πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Uzi Landau είπε ότι η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα "κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα, αλλά ένα στρατηγικό πρόβλημα" καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια.


Είπε ότι η Μοσάντ και η Shin Bet υπηρεσία ασφάλειας θα πρέπει να επιφορτιστούν με την "διακοπή της ροής (των λαθρομεταναστών) και να ασχοληθούν με τα δίκτυα του εγκλήματος και της διακίνησης μεταναστών."


Πριν λίγες ημέρες τρεις Αφρικανοί συνελήφθησαν οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν 15χρονο κορίτσι στο Τελ Αβλίβ, ενώ παρόμοιο περιστατικό έγινε μία εβδομάδα πριν, όπου πάλι Αφρικανοί βίασαν μία 19χρονη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου