Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΞΕΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...

Την προφυλάκιση του ενός από τα τρία ζώα που έσφαξαν τον 29χρονο Έλληνα Θανάση Λαζανά, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν της σύλληψης. Ο φερόμενος ως... 17χρονος αφγανός δήλωσε ότι... «Δεν τον σκότωσα εγώ. Το θύμα τσακώθηκε με έναν από τους άλλους δύο ομοεθνείς μου. Άρχισαν να καυγαδίζουν και να...

λογομαχούν, όμως εγώ έφυγα από το σημείο γιατί φοβήθηκα μήπως έρθει η Αστυνομία και με συλλάβει. Δεν έχω σχέση με το φόνο»

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου