Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τι εστι Ρωμανος και ποίοι οι θαυμαστες του. Όταν η Ψυχιατρική εχει τον λογο… Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Νομοθετική ρύθμιση δίνει λύση στο αίτημα του Νίκου Ρωμανού« Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.
Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα
.»...

Χθες ηδη ,  με τις ειρηνικες και συμβολικες πυρπολησεις  δυο (2) ιδιωτικων αυτοκινητων και ενος  λεωφορειου πηραμε προγευσι απο το  τι θα επακολουθησει ουτως ή αλλως αυτές τις  « αγιες»  ημερες με προφασι  την επετειο του  θανατου του Γρηγοροπουλου ( εορτη των αναρχοβανδαλων εφαμιλλη του Πολυτεχνειου)  και βεβαιως την  διαδηλουμενη απεργια πεινας  του Ν Ρωμανου.
Μια συντονισμενη εκστρατεια  επηρρεασμου της κοινης γνωμης απο τα  αριστερο-κρατουμενα  Μεσα διαδοσεως αριστερων αποψεω ν, « προσωπικοτητων»  των γραμματων και των Τεχνων ( π.χ Λαζοπουλος, Τζίμης Πανούσης , Χριστόφορος Ζαραλίκος,  Ελληνοφρένεια) και βεβαιως του κομματος που υποθαλπτει θωπευει υπερασπιζεται και συμπραττει με τον αναρχοβανδαλισμο  (ΣΥΡΙΖΑ) είναι εν εξελιξει. Ηδη εκ μερους των  μονοπωλητων της « αληθειας », εχουν συγκεντρωθει υπογραφες  των  « ιερων» εκπροσωπων  του τυπου που στηριζουν τον Ν Ρωμανο .. στον αγωνα του να φοιτηση … στα ΤΕΙ Αθηνων που προσεγγιζουν τις 400..
Ταυτοχρονως ο κος Παπαδημουλης ( ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ)  πρωτοστατει στη συγκεντρωσι υπογραφων στο ευρωκοινονβουλιο για τον ιδιο λογο. http://www.enikos.gr/politics/281792,Papadhmoylhs:_Jekinhse_h_syllogh_ypograf.html
Ενώ η γνωστη για την ευγενικη της συμπεριφορα και τροπους  Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλωσε βαρυγδουπα στη Βουλη ότι : "Η Πολιτεία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Ρωμανό»
Όμως ολοι αυτοι , οι ευαίσθητοι ενεργοι- ευκοιλιοι -  πολιτισμενοι συμπολιτες μας  δεν γνωριζουν ποιος είναι ο Ρωμανος? Δεν εχουν διαβασει τις δηλωσεις του στην δικη,  τις επιστολες του στο τυπο τις ευθειες, αμεσες απειλες κατά των δικαστων του?
Όπως είναι γνωστο σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ( 1/10/2014) οι:
 Νίκος Ρωμανός, ο Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος, ο Ανάργυρος Ντάλιος και ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος  μετά την επιμέτρηση των ποινών, καταδικάσθησαν σε 15 χρόνια και 11 μήνες, ο Ιωάννης Μιχαηλίδης (γνωστός και ως «τοξοβόλος του Συντάγματος») σε 16 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση και ο Δημήτρης Πολίτης σε 11 χρόνια και 5 μήνες. Οι ποινές για τον Ρωμανό αναλυτικά ήταν 10 χρόνια για τη ληστεία στο Βελβεντο, 6 χρόνια ια τη διακεκριμένη οπλοφορία, 6 μήνες για πλαστογραφία, 1 μήνας για παράνομη παρακράτηση και 7 μήνες για το αδίκημα της παράνομης βίας.
Ενώ  ο ιδιος ο Ν Ρωμανος  στα κειμενα του που απευθυνει  στους δικαστες και στον τυπο..( το ιερατειο της διανομης της « αληθειας» ) δηλώνει μετα τα δικα του λογια ότι :
1.  «σκοπος του είναι ο αγωνας για την καταστροφη της καπιταλιστικης κοινωνιας,»
2. « η δικη του εξεγερσι είναι  Αναρχική γιατί εχθρεύεται όλες τις εξουσίες που αναπαράγει ο άνθρωπος και  μόνιμη γιατί δεν έχει στόχο τη μεταρρύθμιση αλλά την καταστροφή»
3   Αναλαμβάνει «  την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή μου στις αναρχικές εμπρηστικές ομάδες FAI-Φωτιές στον Ορίζοντα, FAI- Μονάδα Φωτιά στα Κάτεργα και Μαχόμενη Μειοψηφία.
4. « Στόχος των συγκεκριμένων αναρχικών ομάδων ήταν να συνεισφέρουν στην διάχυση της επαναστατικής βίας..
Διερωτωμαι: Είναι δυνατον να πιστευει κανεις – που εχει λιγο περισσοτερο μιαλο απο ένα κοκορα-  ότι ο Ρωμανος και οι θαυμαστες του  ενδιαφερονται  για την  μορφωσι του, την φοιτησι του και τελικως την ευρεσι  εργασιας μεσω της φοιτησεως του στα ΤΕΙ Αθηνας..???
Ενας φανατικος αμετανοητος αναρχικος μελος τρομοκρατικων οργανωσεων   που κατα γραπτη και προφορικη δηλωσι του σκοπος του είναι η καταστροφη  με εμπρησμους και τρομοκρατικες ενεργειες για τις οποιες δεν μετανιωνει .
Ενας πορωμενος μισητικος  απειλητικος τρομοκρατης της ανοικτης ελευθερης κοινωνιας που αποκαλει εχθρο του οιονδηποτε διαφωνει με την αναρχια και  που  απειλει τους δικαστες του  με την δολοφονία τους, λεγοντας ότι « Έξω απ’ αυτή τη δικαστική αίθουσα σε τόπους ελεύθερους υπάρχουν επαναστατημένοι σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν’ ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν.»
Είναι δυνατον  να θελετε να πιστευσουμε ότι ¨διψα¨για μαθησι και όχι για να                    « αγωνισθη»  για τα « ιδεώδη»  του.?
Αν κατι είναι αξιο διερυνησεως δεν είναι το το ερωτημα τι θα πραξει  ο Ρωμανος και ο κάθε Ρωμανος αν του δοθη η δυνατοτητα να δραση, Αυτό είναι  απλο, αφου ο ιδιος εχει την ειλικρινεια να το φωναζει ..Θα καταστρεψη θα πυρποληση θα τρομοκρατησει  αδιαφορωντας για τις συνεπεις αρκει να επιτυχη το σκοπο του.
Αξιο ενδελεχους ψυχιατρκης ερευνης είναι πως και γιατι ολοι αυτοι που αρμεγουν το καπιταλιστικο συστημα,  ζουν ελευθερα και  αρμεγουν πλουσιοπαροχα το συστημα,  συντασσονται  και στηριζουν τους καταστροφεις και τρομοκρατες.!!.Ολοι αυτοι που δεν είναι  απελπισμενοι που  δεν εχασαν τις δουλιες τους, ή  που δεν   βρεθηκαν στο δρομο   που δεν  εχασαν τις περιουσιες..  γιατι εχουν ψυχωτικη εμμονη με την καταστροφη ..                                                           
                                                                    ***

Επιλογος:

Οτ,τι δεν θυμασθε ή δεν γνωριζετε περι Ρωμανου εν συνεχεία:

Γνωριζοντας τον Ρωμανο…απο τις δηλωσεις του

1. Απο την σημερινη επιστολη του Ρωμανου..03/12/2014

Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.
Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα.


ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.


2.Δηλωσεις του Ρωμανου κατά τη διάρκεια της δίκης του για ληστείες και ένοπλη συμπλοκή ( 03/03/2014)


« Εγώ βρίσκομαι εδώ σαν δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας, δεν ζητιανεύω την επιείκειά σας, δεν επιζητώ τον διάλογο με εσάς και τους ομοίους σας. Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας γι’ αυτό κάθε φράση που ξεστομίζω εναντίον σας είναι ξυράφι που χαρακώνει τις μάσκες της υποκρισίας σας και καθιστά σαφή τη θέση και το ρόλο του καθενός μας. Έξω απ’ αυτή τη δικαστική αίθουσα σε τόπους ελεύθερους υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν’ ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν.

Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή
Δεκάδες πυρκαγιές ανάβουν σε πόλεις που όλα έμοιαζαν ήρεμα και απειλούν να σπείρουν το χάος στην οργανωμένη τάξη του συστήματος.. ώστε οι πράξεις βίας να γίνουν κομμάτι ενός ειδικότερου πολιτικού πλαισίου, ανοίγοντας έτσι την προοπτική του περάσματος τους στον αγώνα για την αναρχική επανάσταση..
Κάπου εκεί βρίσκονται και τα αποτυπώματά της δικής μου εξέγερσης. Αναρχικής γιατί εχθρεύεται όλες τις εξουσίες που αναπαράγει ο άνθρωπος, μόνιμης γιατί δεν έχει στόχο τη μεταρρύθμιση αλλά την καταστροφή, υπαρξιακής γιατί μέσα από την εξέγερση εξωτερικεύοντας όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που θέλουμε να εξαπλωθούν στις καρδιές των εξεγερμένων.

Με βάση την παραπάνω σχηματική περιγραφή καταλαβαίνετε ότι δεν έχετε κανένα περιθώριο να σταματήσετε το αναπόφευκτο. Την σύγκρουση των κόσμων μας».

3. Απο το Μανιφεστο/ομολογια/ επιστολη του   της  15/05/2014 μεας απο την Φυλακη


1.Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή μου στις αναρχικές εμπρηστικές ομάδες FAI-Φωτιές στον Ορίζοντα, FAI- Μονάδα Φωτιά στα Κάτεργα και Μαχόμενη Μειοψηφία. Στόχος των συγκεκριμένων αναρχικών ομάδων ήταν να συνεισφέρουν στην διάχυση της επαναστατικής βίας..
2.Συγκεκριμένα λοιπόν πέρα από την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής μου αναλαμβάνω ..και την ποινική ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις με βάση τις οποίες έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην δημοτική αστυνομία της Κυψέλης, στην επενδυτική εταιρία Trastor και στο σπίτι του πρώην Υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου..
3 Οι εμπρηστικές επιθέσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα γιατί είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν από νέους συντρόφους, διατηρούν την φωτιά των εμπόλεμων εχθροπραξιών αναμμένη και συμβάλουν στην διάχυση της αναρχικής βίας. Τοποθετούν το δικό τους λιθαράκι στην εδραίωση του αναρχικού αντάρτικου πόλης και προκαλούν αναταραχή στην εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.
4.Την οργή που εκφράζεται με τις αποφασισμένες φωνές σε μια διαδήλωση αλληλεγγύης, με την φωτιά που κατακαεί τους ναούς του χρήματος και τα σύμβολα του πλούτου, με τις προσωπικές επιθέσεις στους κρατικούς αξιωματούχους και τα ένστολα σκυλιά τους, με τα συντρίμμια που αφήνει πίσω του ένας εκρηκτικός μηχανισμός που ανατινάχτηκε στα επιτελεία της καθεστηκυίας τάξης.
5.Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ελεύθεροι, καταζητούμενοι και αιχμάλωτοι τον αγώνα για την καταστροφή της καπιταλιστικής κοινωνίας.
Τιμή για πάντα σε όλους τους νεκρούς του επαναστατικού
πολέμου.
 Ζήτω η Αναρχία!
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου