Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο Κατρούγκαλος ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ανέλαβε προσφυγή του Δ. Λάρισας εναντίον του Δημοσίου

Καταλάβετε τώρα γιατί ο τύπος έκανε δικό του δικηγορικό γραφείο μόλις έγινε Ευρωβουλευτής... ανακάλυψε φλέβα χρυσού αφού οι δουλειές αυξήθηκαν κατακόρυφα λόγω θέσης και απογειώθηκαν όταν έγινε υπουργός!! Και έχεις τα γίδια τους άνεργους και ψηφίζουν τέτοιους τύπους...

Σε νέες... περιπέτειες μπαίνει η κυβέρνηση με πρωταγωνιστή ξανά τον Γιώργο Κατρούγκαλο, αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μετά το σάλο από το δημοσίευμα του «Βήματος» για τα συμφωνητικά με προμήθεια, ένα έγγραφο από τον Δήμο της Λάρισας έρχεται να ανάψει ξανά φωτιές.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το larissanet.gr, ο Δήμος Λάρισας έδωσε στο γραφείο του υπουργού ( «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΜΥΒΟΥΛΟΙ») την εντολή να ασκήσει προσφυγή ενάντια στην απόφαση της τότε ΓΓ Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε ληφθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014.


Με την απόφαση εκείνη είχε κριθεί παράνομη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας να μην στείλει έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών με τα στοιχεία που αφορούσαν τις μετατροπές των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου σε αορίστου χρόνου.


Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λαρισαίων τόσο η υπόθεση της προσφυγής κατά της απόφασης Γερακούδη όσο και οι επιβαλλόμενες από τους νομικούς Αιτήσεις Ακύρωσης της διαδικασίας ανατέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος & Συνεργάτες».

Η ημερομηνία της ανάθεσης είναι 12 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο κ. Κατρούγκαλος είχε ήδη ορκιστεί στην κυβέρνηση.

Ο ίδιος, πάντως, ήδη από χθες έχει δηλώσει ότι σταμάτησε να ασκεί τη δικηγορία από την περασμένη άνοιξη όταν και εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου