Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Πόσο αμείβονται οι ισχυρότεροι ηγέτες κρατών του κόσμου - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι στην κορυφή

Πόσο αμείβονται οι ισχυρότεροι ηγέτες κρατών του κόσμου - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι στην κορυφή
Στο μυαλό των περισσότερων ίσως ο Μπαράκ Ομπάμα να φαντάζει ως ο πιο καλοπληρωμένος ηγέτης στον κόσμο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος ηγέτης στον κόσμο; Ο Πρόεδρος της Σιγκαπούρης, Lee Hsien Loong! Ο μισθός του Loong είναι τόσο μεγάλος που φτάνει τους μισθούς των ηγετών της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική και της Γερμανίας, μαζί, σύμφωνα με το Business Insider.
 Δείτε την λίστα:

World Leader Pay Infographic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου