Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Στην Ελλάδα ο πρώτος ιατρός που πραγματοποίησε τη μεταμόσχευση ανδρικού γεννητικού οργάνου

xirurgio
Ο καθηγητής Ουρολογίας Δρ Andre van der Merwe, ο πρώτος και μόνος ιατρός που έχει επιτύχει μεταμόσχευση ανδρικού γεννητικού οργάνου παγκοσμίως, θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά διεθνώς, τη μέθοδο του, στη χώρα μας.
Ο γνωστός καθηγητής θα παρεβρεθεί στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet) την ερχόμενη εβδομάδα, στις 3 και 4 Απριλίου 2015.
Το θέμα του συνεδρίου θα είναι " Από την ανέπαφη αναπαραγωγή

στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα" και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές θεματικές ενότητες, εξετάζοντας την ανθρώπινη σεξουαλικότητα μέσα από το πρίσμα της επιστήμης και τον διάλογό της με την τέχνη, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ψυχολογία και σε κάθε μια από τις οποίες θα συμμετέχουν αναλόγως γιατροί, φυσικοί, φιλόσοφοι, ψυχαναλυτές, καλλιτέχνες, κριτικοί τέχνης, δημοσιογράφοι.
Το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό στο οποίο μάλιστα οι διοργανωτές δίδουν ιδιαίτερη έμφαση καθώς θεωρούν το κοινό ως κρίσιμο και απαραίτητο συνομιλητή και σύμμαχο στο να δοθούν απαντήσεις στη μακρά διαδρομή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου