Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

"Η άλλη Ελλάδα, της τιμής, των αξιών, της υπερηφάνειας".Είμαστε όλοι με τα βατράχια του Πολεμικού Ναυτικού

 Οι γνωστοί εθνομηδενιστές εξαπέλυσαν για πολλοστή φορά μια εμετική επίθεση εναντίων των θρυλικών βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού που αποτελούν τη σιδερένια γροθιά των Ενόπλων Δυνάμεων
Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο ουλαμός της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών έκανε το αυτονόητο φωνάζοντας συνθήματα που σκοπό είχαν να τονώσουν το ηθικό αλλά και να θυμήσουν αιώνιους πόθους του Ελληνικού Έθνους. Βέβαια όταν ορισμένοι έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν gay parade όπου ο κάθε τοιούτος σατηρίζει εθνικά σύμβολα ή ακόμα και Εθνικούς Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα τότε είναι απολύτως λογική αυτή η επίθεση.
 
Σήμερα, σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε ηθική και πνευματική παρακμή, βρέθηκαν κάποιοι σκληραγωγημένοι στρατιωτικοί που ζουν μακριά από πολυτέλειες υπηρετώντας πιστά την πατρίδα και το Έθνος (λέξεις που για κάποιους διεθνιστές φαντάζουν ως απειλή για τη δημοκρατία) να φωνάξουν κάποια συνθήματα τα οποία τα αγκάλιασε όλος ο κόσμος που παρακολούθησε την παρέλαση και πραγματικά τους αποθέωσε όπως κάνει πάντα όταν περνά ο ουλαμός της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού. Βέβαια όλοι αυτοί που κατηγόρησαν τους άνδρες των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών είναι γνωστοί διεθνιστές που διαρκώς στρέφονται κατά του Έθνους φωνάζοντας συνθήματα «μίσος ταξικό ξεφτίλες πατριώτες στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες».
 
Γι’ αυτό λοιπόν και μαθήματα πατριωτισμού από τον κάθε ελληνόφωνο δεν δεχόμαστε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η κρίση αξιών, αρχών και ιδανικών όμοιων με αυτών που γαλουχήθηκαν οι πρόγονοι μας όταν έφτασαν 100 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα ή όταν πολεμούσαν τον κατακτητή στα βουνά της Ηπείρου το 1940. Λέξεις όπως ο πατριωτισμός, η φυλή, το γένος, το Έθνος, η πατρίδα και οι αλύτρωτες έχουν ποινικοποιηθεί από συγκεκριμένους χώρους οι οποίοι πρεσβεύουν τον διεθνισμό και τον εθνομηδενισμό. Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στην Τέχνη, στην Ενημέρωση, στην Εκπαίδευση καθώς και στην πολιτική.
 
Η τακτική τους απλή: όποιος εκφράζει με άλλη άποψη είναι αυτόματα απειλή για την δημοκρατία ή το πολίτευμα, είναι φασίστας, είναι ακροδεξιός, είναι ναζί ή είναι χουντικός. Ουσιαστικά επιτίθενται στον άλλον με χυδαίες εκφράσεις προκειμένου να τον μειώσουν και να τον χλευάσουν δημοσίως. Αυτοί οι οποίοι θέλουν να λέγονται «δημοκράτες» είναι οι μεγαλύτεροι αντιδημοκράτες. Είναι απόλυτα λογικό να ενοχλήθηκαν οι γνωστοί απάτριδες διεθνιστές από τα συνθήματα των βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού.
 
Όλοι αυτοί που δεν θα άντεχαν ούτε μερικά λεπτά από την εκπαίδευση των ΟΥΚ έχουν συνηθίσει να φωνάζουν "το ταξικό καθήκον του εθνικού προδότη Φωτιά και πάλι στον άγνωστο στρατιώτη" και να παρακολουθούν gay parade. Δεν είναι τυχαίο το κόμπλεξ που έχουν με τις ειδικές δυνάμεις και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα. Γνωρίζουν πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι "Η άλλη Ελλάδα, της τιμής, των αξιών, της υπερηφάνειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου