Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Aπίστευτο: Οι τζιχαντιστές πουλάνε σαν χρυσό τις αρχαιότητες που λεηλατούν σε διεθνείς γκαλερί και θησαυρίζουν!


islamic state 4

 Το έγκλημα φαίνεται να έχει πολλά ποδάρια στη περίπτωση των τζιχαντιστών. Απο τη μια ακούμε καταδίκες των περιστατικών απο τη Δύση και απ την άλλη κάθε μέρα μια αποκάλυψη δείχνει πως οι δεσμοί των τζιχαντιστών στη Δύση δεν είναι λίγοι.
Η galerie Phoenix Ancient Art δεν είναι αθώα. Τα αδέρφια Aboutaam που τη διευθύνουν έχουν δεχτεί πολλές καταγγελίες για αγορά αρχαιοτήτων απο αρχαιοκάπηλους.

Αυτή τη φορά το μητρώο τους εμπλέκει τζιχαντιστές.
prototmi
Η αριστουργηματική "προτομή της μάνας" προέρχεται απο τη Παλμύρα όπως κατήγγειλε ο  Edouard Planche, ειδικός σε θέματα του προγράμματος της UNESCO και αυτό ήταν αρκετο για να κινηθούν οι αρχές προς διερεύνηση της αγοραπωλησίας που έλαβε χώρα στη Γενεύη. Ως γνωστόν οι μανιακοί τζιχαντιστές έχουν καταλάβει τη Παλμύρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν στοχεία που πιστοποιούν την αρχαιοκαπηλεία τους. Το θέμα είναι ποιοι δέχονται να αγοράσουν απο τους τζιχαντιστές.
Στην διεθνή έρευνα που διετάχθη συμμετέχουν η Interpol, η Συριακή DGAM, η Ελβετική αστυνομία ακόμη και το FBI.
Όσο για τους ιδιοκτήτες της γκαλερί , ισχυρίζονται πως διαθέτουν όλα τα απαραίτητα και νόμιμα πιστοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου