Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Μιράντα Ξαφά: Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα γινόταν υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση

Ακόμη και αν κλείσει η συμφωνία η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη δήλωσε η Μιράντα Ξαφά σημειώνοντας πως κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα γινόταν υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση και πως η μόνη λύση είναι οι εκλογές.

Το πρώην στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μιλώντας στον focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης είπε ότι  θεσμοί και κυβέρνηση συζητάνε συνέχεια για τα προληπτικά μέτρα κι όχι για το κύριο πακέτο των 5,4 δισ. ευρώ, όπου υπάρχουν ακόμη διαφορές, κυρίως στο συνταξιοδοτικό και πρόσθεσε ότι «αντί για περικοπή δαπανών που θα μείωναν άμεσα το έλλειμμα, η κυβέρνηση επιμένει σε αύξηση φορολογικών συντελεστών, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο την τρόικα να επιμένει στα προληπτικά μέτρα.»

«Ακόμη κι αν κλείσει η συμφωνία, η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς η επερχόμενη φορολαίλαπα, θα συρρικνώσει περαιτέρω τον ιδιωτικό τομέα» δήλωσε η κ. Ξαφά.

«Το Ταμείο δεν είναι εκείνο που ζητάει 3,5% πλεόνασμα» υπενθύμισε η κ. Ξαφά, υπογραμμίζοντας πως «το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι τα μέτρα των 5,4 δις θα φέρουν πλεόνασμα μόνο 1,5%.»

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα γινόταν υπουργός σε αυτή την κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ξαφά υπογραμμίζοντας πως «μόνο εκλογές θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου