Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η Αυλωνίτου βγήκε στην Πάνια - Σείστηκε το στούντιο απ' τα γέλια όταν είπε «είμαστε λίγο πριν το τέλος»

Οικογένεια δεν έχει αυτή; Δεν υπάρχει κάποιος να την πάει σε κανα γιατρό; 

Αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές την Τρίτη στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Αφού υποστήριξε πως η Ελλάδα έσωσε το «χρεοκοπημένο» ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ το... αναβάθμισε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές την Τρίτη στην τηλεοπτική εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.

Ωστόσο, η τηλεφωνική της παρέμβαση φαίνεται ότι δεν είχε τελικά το αποτέλεσμα που πιθανότατα επιθυμούσε η βουλευτής αφού μια δήλωσή της ήταν αρκετή για να ξεσπάσει το πάνελ της εκπομπής σε γέλια!

Η κυρία Αυλωνίτου αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για το νέο ελληνικό πρόγραμμα, λέγοντας ότι η συμφωνία είναι κοντά και πως «είμαστε λίγο πριν από το τέλος». Ωστόσο, οι συνεργάτες της κυρίας Πάνια εξέλαβαν με διαφορετικό τρόπο την αναφορά αυτή και το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν απλά... ξεκαρδιστικό.

Δείτε το βίντεο
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου