Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΑ ΖΩΑ! Αυτό είναι το «κάστρο» του Σώρρα!

Τα όσα έχουν ακουστεί για τον «θησαυρό» του Αρτέμη Σώρρα και τις πραγματικές προθέσεις του δεν ιδρώνουν το αυτί των Λαρισαίων, καθώς στην θεσσαλική πόλη υπάρχουν 8 γραφεία της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» τα οποία αριθμούν 2.820 μέλη!
Το πρώτο γραφείο λειτούργησε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και ακολούθησαν άλλα επτά, τα πέντε εντός της πόλης της Λάρισας και τα δύο σε Γιάννουλη και Πλατύκαμπο.
Μέχρι σήμερα, όπως εξηγεί στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του γραφείου επί της οδού Χρυσοχόου κ. Δημήτρης Καζαμίας, έχουν κατατεθεί 2.762 εξώδικες δηλώσεις από Λαρισαίους που ζητούν να πληρωθούν τα χρέη τους σε τράπεζες και εφορίες από τον «θησαυρό» του Σώρρα, ενώ όπως ισχυρίζεται «η διαδικασία αυτή είναι μη αντιμετωπίσιμη νομικά, γιατί καμία εφορία, κανένα δημόσιο ταμείο, καμία τράπεζα δεν έχει στραφεί ποινικά ενάντια στη διαδικασία αυτή ως οφείλει, αν υπάρχουν ενδείξεις «μη ύπαρξης λογαριασμού» ή «μη ύπαρξης μετρητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου