Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Nέου τύπου 'ΠΟΛΕΜΟΣ'! Οι ΤΟΥΡΚΟΙ έτοιμοι να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ στην Ελλάδα...



Καταστάσεις υβριδικού πολέμου ζει η Ελλάδα με την Τουρκία. Φαίνεται πως ο Ταγίπ Ερντογάν έχει δώσει την εντολή να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το διαδίκτυο γενικότερα για δύο σκοπούς.
Αφενός μεν η διασπορά και ψευδών ειδήσεων ή η υπερδιόγκωση γεγονότων μικρότερης σημασίας, προς όφελος
της τουρκικής πλευράς αλλά και για πόλεμο νεύρων κατά των Ελλήνων.
Αφετέρου δε η προσπάθεια υποκλοπών των συνομιλιών μεταξύ των Ελλήνων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος.
Με τον μεν πρώτο τρόπο επιτυγχάνεται μία ‘παγωμάρα’ στην ελληνική κοινή γνώμη, με το δε δεύτερο κάποια στιγμή πιστεύουν οι Τούρκοι θα υποκλέψουν κάτι σημαντικό.
Φυσικά η ελληνική πλευρά τα γνωρίζει αυτά και έχει λάβει τα μέτρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου