Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Έγιναν αξιοθέατο. Οπαδοί του Σώρρα δίνουν όρκο κάτω από την Ακρόπολη και τουρίστες κοιτούν απορημένοι - ΦΩΤΟ

Οπαδοί του Σώρρα δίνουν όρκο κάτω από την Ακρόπολη και τουρίστες κοιτούν απορημένοι - ΦΩΤΟ
Περισσότεροι από 300 οπαδοί και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Ηρώδειο, προκειμένου να δώσουν όρκο πίστης στον Δία υπό την παρουσία του Αρτέμη Σώρρα....
Οι οπαδοί του Σώρρα αποθέωσαν τον αρχηγό τους ενώ εκείνους τους μίλησε για τις ιδέες και αξίες του. Μεταξύ άλλων στον όρκο τους οι οπαδοί του Σώρρα λένε πως είναι σημαντικό «να κατανοήσουμε τη σημαντική θέση της ύπαρξής μας, τον μονόδρομο της ανέλιξής μας…». Ο Αρτέμης Σώρρας παρακολούθησε από κοντά τους σχηματισμούς, όπως λένε τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις τη στάση του όρκου τους, δίνοντας οδηγίες. Την ίδια ώρα στο σημείο βρίσκονταν τουρίστες που έκαναν βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή / πηγή φωτό: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου