Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τι ζητούν εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Συναγερμός σε Ελλάδα, Ευρώπη και όλον τον κόσμο

Τι ζητούν εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι
 
Ο καθηγητής, Ruud Koopman, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Humboldt University του Βερολίνου και ειδικός σε θέματα μετανάστευσης προειδοποιεί πως περισσότεροι από 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι έτοιμοι να αποδεχθούν βία...
και στηρίζουν εκείνους που εξαπολύουν φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις για να υπερασπιστούν δήθεν το Ισλάμ.
Ο Ολλανδός καθηγητής προειδοποιεί τις Αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μπλοκάρουν την είσοδο σε όσους «πρόσφυγες» δεν είναι δυνατό να γίνει επακριβής εξακρίβωση στοιχείων.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Koopman επισημαίνει πως από το ένα δισεκατομμύριο ενήλικων μουσουλμάνων στον πλανήτη, τουλάχιστον οι μισοί αποδέχονται την καταπάτηση δικαιωμάτων γυναικών και αλλόπιστων.
Μιλώντας σε γερμανική ενημερωτική ιστοσελίδα ο γνωστός καθηγητής, τόνισε πως αυτά τα 500 εκατομμύρια μουσουλμάνων και –ενδεχόμενα περισσότεροι από- τα 50 εκατομμύρια στην Ευρώπη εγκρίνουν την άσκηση βίας στους Ευρωπαίους και φυσικά και στους Έλληνες.
Ζητούν εν ολίγοις ράπισμα και τον θάνατο όσων δεν συμφωνούν μαζί τους!!!
Ως εκ τούτου στην Χίο έχουν αρχίσει ήδη τα όργανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου