Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκόπηση δείχνει δραχμή για πρώτη φορά

Μια νέα δημοσκόπηση εξακολουθεί και δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν αλλαγές στα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων. Ωστόσο, η έκπληξη είναι στα ποσοστά των πολιτών που ουσιαστικά ζητούν ρήξη με τους δανειστές ακόμα κι αν αυτό σημαίνει δραχμή.
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MRB για λογαριασμό του Star αναφορικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης. Οι πολίτες σε ποσοστό 54,8% απαντούν πως η κυβέρνηση πρέπει να απορρίψει τα νέα μέτρα που ζητούν οι δανειστές ακόμα κι αν έρθει σε ρήξη μαζί τους, κάτι που μπορεί να έχει ως συνέπεια την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή.
Αντίθετα, το 32,2% των πολιτών ζητά από την κυβέρνηση να αποδεχθεί τα μέτρα των δανειστών για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ρήξης και να κλείσει η αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου