Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κυρά Τασία ΙΔΟΥ τα χάλια σου. Άγριες συμπλοκές με ρόπαλα και σιδερόβεργες μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΚΕΠΑ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένα Σύρος..
ζήτησε από έναν Αφγανό να του δανείσει ένα ηχείο προκειμένου να ακούσει μουσική. Ο Αφγανός του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και τότε ο Σύρος του επιτέθηκε μαζί με την παρέα του. Η συμπλοκή επεκτάθηκε με περισσότερα από 100 άτομα να παίρνουν μέρος σε αυτήν. Αρκετοί από τους εμπλεκόμενους πήραν στα χέρια τους ρόπαλα και σιδερόβεργες, ενώ κάποιοι από αυτούς έφτασαν μέχρι το αστυνομικό κουβούκλιο. Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Ασφάλειας και μία διμοιρία των ΜΑT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου