Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ειρωνεύεται τον νεκρό σμηναγό Μπαλταδώρο



Αυτή που ειρωνεύεται τον νεκρό και την οικογένειά του λέγεται Χουλιάρα Λουκία, είναι υπεύθυνη στα συριζοτρολ, δημοσιογράφος με καταγωγή από την Ήπειρο που διατέλεσε συνεργάτης του Τέρενς Κουίκ, ενώ είχε διοριστεί και από τον Κακλαμάνη αφού ο πατέρας της ήταν κομματόσκυλο της ΔΑΚΕ... πρόκειται για την τύπισσα που ήθελε να γίνει Γενική Διευθύντρια στον ΟΚΑΝΑ... χωρίς να κάνει αίτηση όπως οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι!

Δείτε τι γράφει ειρωνευόμενη τον νεκρό πιλότο, την οικογένειά του και τον επιχειρηματία που έγραψε ότι θα δίνει βοήθημα στην οικογένεια Μπαλταδώρου



Μοιράσου το: Facebook Twitter Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου