Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Κάτι ..."περίεργο" πίνουν αυτοί. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έλεγε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», όχι «κανένα μαγαζί». ΒΙΝΤΕΟ


Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έλεγε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», όχι «κανένα μαγαζί»
Διευκρινίσεις για το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, καθώς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είπε ότι:...
«Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Έλεγε "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" εννοώντας την πρώτη κατοικία».
«Το είπα, το λέγαμε αυτό. "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" γιατί θέλουμε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Χθες βγήκε μαγαζί σε πλειστηριασμό για επιχειρηματικό δάνειο που υπήρχε» ανέφερε στον ΑΝΤ1.
Ο ίδιος σημείωσε ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται με την επέκταση του νόμου Κατσέλη και πρόσθεσε ότι γίνονται ρυθμίσεις δανείων για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.
«Δεν έχουμε δει εικόνες Ισπανίας στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να τις δούμε», είπε.
Οι δηλώσεις μετά το 6ο λεπτό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου