Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ακόμα περιμένουν στην Κινέτα για τη μείωση του εισιτηρίου του προαστιακού

Όπως ο σκύλος που κυνηγάει την ουρά του έχουν φθάσει να είναι οι κάτοικοι της Κινέτας οι οποίοι ταλανίζονται από συγκεκριμένα προβλήματα.
Όσα δυσκολεύουν τη ζωή τους κάνουν κύκλους και οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό.

Παράδειγμα το εισιτήριο του προαστιακού σιδηροδρόμου το οποίο παρά την καλή διάθεση και τις υποσχέσεις ότι θα μειωθεί παραμένει αμετάβλητο.
Όπως πληροφορούμεθα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας Βαγγέλης Δαλάκας, με τη μεσολάβηση του βουλευτή Γ. Πάντζα πρόκειται, αν δεν έχει ήδη, να συναντηθεί με την κ. Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, μέχρι πρόσφατα Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας και πρώην Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών.
Να υπενθυμίσουμε ότι την κ. Πέρκα, αν και αναρμόδια, είχε επισκεφθεί στις αρχές του 2015 ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και στη συνέχεια είχε εκδόσει, ο κ. Σταμούλης, ανακοίνωση ότι «επέκειτο οσονούπω» μείωση της τιμής του εισιτηρίου και εξίσωσή της με αυτής από τα Μέγαρα.
Ως τώρα η τιμή του εισιτηρίου παραμένει αμετάβλητη.
Ωστόσο οι κάτοικοι της Κινέτας ελπίζουν, όπως ελπίζουν για την ύδρευση, για την ίδρυση λαϊκής αγοράς και για την ίδρυση σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου