Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΕΞΑΡΧΕΙΑ. 23 ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ "ΑΣΦΑΛΗ" ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για θύμα που μαχαιρώθηκε θανάσιμα
Ένας 23χρονος Έλληνας είναι τελικά το θύμα που μαχαιρώθηκε θανάσιμα το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της δολοφονίας του άντρα....
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 23χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι λίγο μετά τις 22:30 της Τετάρτης. Συνολικά φέρεται να δέχθηκε πέντε μαχαιριές, ενώ οι αστυνομικοί  που κλήθηκαν στο σημείο τον εντόπισαν στη μέση του δρόμου.  Ο 23χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου