Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ποτάμι έγινε η ΝΔ… Στα «κεραμίδια» οι βουλευτές Λάρισας και οι «σκληροί δεξιοί» για τη «μεταγραφή» Κατσιαντώνη!


Μπορεί ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης να υποστηρίζει ότι είχε πολιτικές διαφωνίες με τον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκε, κι επιπλέον να διατείνεται ότι δεν θα πάει στη ΝΔ (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή), όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Κέλλας (βουλευτής ΝΔ στη Λάρισα) έβαλε βέτο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, αντιρρήσεις εξέφρασε και ο άλλος βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος, όπως όμως και η «πατριωτική δεξιά» του κόμματος, καθώς ο Κατσιαντώνης ως βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έχει εκφραστεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας για το Σκοπιανό, δηλώντας υπέρ της χρήσης του όρου «Μακεδονία».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή να περιμένει και να ενταχθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κοντά στο χρόνο των εκλογών, κάτι που τους επόμενους μήνες θα διαφανεί, αφού και ο Κατσιαντώνης δήλωσε ότι «πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνησή μου»… Μόνο που δεν έχει να σκεφθεί τίποτα περισσότερο, πέραν του timing που θα συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να μεταγραφεί στη ΝΔ.
Ο αρχηγός της ΝΔ, άλλωστε, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχει πλέον στο μυαλό του το δόγμα του Επιτίμου κι αυτό θέλει να εφαρμόσει: «Τους βουλευτές τους τρως το τελευταίο βράδυ πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια. Τότε κάνεις και τις δύσκολες μεταγραφές… για να μην μπορεί να κουνηθεί καμία και κανένας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου