Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παραιτείται Από Βουλευτής Η Ελένη Αυλωνίτου…

..κι αξιοποιείται στη θέση προέδρου του νεοϊδρυθέντος Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ)!
Μετά την παραίτηση του αστροφυσικού Σταμάτη Κριμιζή που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο σημαντικά προγράμματα της NASA κι επειδή ο ελληνικός λαός θα πληρώσει και ένα πρόγραμμα 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ, για να διασφαλιστεί το κύρος κι η διαφάνεια και απειδή η βουλευτής δήλωσε πως έχει πάρει και «διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA», προκρίθηκε από την…κυβέρνηση αυτή η άριστη επιλογή.



Η σύγχρονη Ελλάδα της «πρώτη φορά αριστερά», των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων. Ενα βράδυ του Καρανίκα στο… drag show σε ένα δρομάκι κάθετο της Συγγρού, με τρανσέξουαλς!
Αρχικά για τη θέση επιλέχθηκε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, ο αξιότιμος κ. Καρανίκας, αλλά διεθνείς υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας τον έκαναν να ευχαριστήσει τον κ. Παππά, αλλά να αρνηθεί τον διορισμό του.
Η χθεσινή δήλωση της «όμορφης και μορφωμένης» κατά δήλωσή της κας Αυλωνίτου ήρθε ως μάνα εξ ουρανού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου