Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

τ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΣΟΚ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

skandalo-310x165
Απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό!  Πασίγνωστος πολιτικός με έντονο lifestyle και πρώην Υπουργός πιάστηκε στα «πράσα» από την σύντροφό του να κάνει σεξ με τον άνδρα σωματοφύλακά του!  Τρομερές αποκαλύψεις....
έκανε η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ.  Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Παρουσιαστής της εκπομπής και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, ο πολιτικός έχει σχέση με πολύ νεαρότερη σύντροφό του. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους καθώς σε κάθε ευκαιρία αναρτούν φωτογραφίες μαζί σε social media και περιοδικά με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές.  Μέχρι ένα αναπάντεχο περιστατικό να τα αλλάξει όλα!  Η νεαρή σύντροφος του πρώην Υπουργού, ενώ είχε κανονισμένη δουλειά και ακυρώθηκε, επέστρεψε στο σπίτι που συγκατοικούν για να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της.  Εκεί τα είδε όλα! Τον πρώην Υπουργό να ερωτοτροπεί με τον σωματοφύλακά του!  Η κοπέλα έπαθε νευρικό κλονισμό και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου