Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΟΥ!


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο
Οι Σκοπιανοί δεν χρειάζονται να ιδρώσουν για το όνομα Μακεδονία , έστω και ως συνθετικό της τελικής ονομασίας, που θα τους δώσει το εισιτήριο για ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε).Φροντίζουν γι αυτό οι δούρειοι ίπποι του συστήματος.Ένας εξ αυτών ο περισπούδαστος Κωστής Καρπόζηλος , ιστορικός ,διευθυντής των Αρχείων σύγχρονης κοινωνικής ιστορίας (ΑΣΚΙ) Με το πρόσφατο βιβλιαράκι του "10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το Μακεδονικό" με ύφος εκατό καρδιναλίων προσπαθεί να πείσει , ότι υπάρχει Μακεδονικό Έθνος στο κρατίδιο των Σκοπίων σε αντίθεση με όσα έλεγε πριν κάποια χρόνια ο Κύρο Γκριγκόρωφ
, πως η φυλή τους είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες του Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.Το βασικό επιχείρημα, του χθαμαλού ήθους και επιπέδου αυτού ανδρός έγκειται στο γεγονός , ότι πάμπολλα κράτη ανά τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιο των Σκοπίων ως Μακεδονία εδώ και πολλές δεκαετίες .Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν κατά την άποψή του να εγείρουμε τώρα εμείς ως Έλληνες αντιρρήσεις περί της ταυτότητάς του .Επομένως πάει και τελείωσε .Κατοχυρώθηκε κατ αυτόν ως Μακεδονία εν είδει χρησικτησίας(usucapio) και έτσι σαν να λέμε , δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε.Φυσικά δεν αναρωτήθηκε ποτέ ,αν αποκτά την ιδιότητα του Μακεδονικού Έθνους ένα κρατίδιο επειδή πολλές ανάξιες λόγου .ελληνικές κυβερνήσεις στο παρελθόν αδράνησαν και δεν φρόντισαν να βάλλουν τα πράγματα στη θέση τους ευθύς εξ αρχής , αφήνοντας τους οθνείους αλάστορες να σφετεριστούν όνομα και την Εθνική ταυτότητα και Ελληνικότητα της Μακεδονίας .Γιατί κακά τα ψέματα, οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα Μακεδονία , έστω και σαν δεύτερο συνθετικό περιέχει τον ύπουλο σπόρο για μεταγενέστερες αλυτρωτικές τάσεις... .
Στον σύγχρονο εξωμότη όμως ,κατά τα ειωθότα αριστερής κοπής και ψευτο κουλτούρας , βαθυστόχαστο δήθεν της ιστορίας , όπως προβάλλεται ,πρέπει να του υπομνησθεί ο τεράστιος βασιλικός τάφος στην Αμφίπολη Σερρών.Είναι άραγε μόνο τάφος του στρατηγού Νέαρχου ή μήπως κρύβει φοβερά μυστικά, τα οποία ηθελημένα δεν "βγάζουν στην φόρα" οι κοσμοεξουσιαστές, για να μην υπάρξει τεκτονικός σεισμός πολλών ρίχτερ , που θα σηκώσει στο ζενίθ το καταρρακωμένο φρόνημα και ηθικό των Ελλήνων;! Οπότε τότε ξεκαθαρίζουν τα πράγματα , ότι δεν υπάρχει Μακεδονικό ξέχωρο από το Ελληνικό Έθνος !Γιατί πολλοί επαϊοντες υποτονθορύζουν (σιγοψυθιρίζουν) και μάλιστα έντονα , ότι το ταφικό αυτό ανάκτορο κρύβει την σορό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν την μετέφερε η μητέρα του Ολυμπιάδα πίσω από την Αλεξάνδρεια μετά τον θάνατό του.
Όταν όμως υπάρχουν τέτοιοι δούρειοι ίπποι σαν τον βαρύγδουπο Καρπόζηλο, αναρωτιέσαι από που θα προφυλαχτείς! Αφού οι χειρότεροι εχθροί έχουν αποδειχθεί πως προέρχονται εκ των έσω! Αλήθεια τι μας φταίει ο Τούσκ, όταν υπάρχει ο Καρπόζηλος!.Έτσι πέφτει δυστυχώς πάντοτε η Τροία.Έχετε αντίρρηση Συνέλληνες για το πόσο κακό έχει κάνει στην χώρα η αριστερή διεθνιστική διανόηση ;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου