Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η κουρασμένη απάντηση του Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ για την offshore


Αν προσέξετε, ο Άδωνις στην απάντησή του, δεν λέει ότι θα κάνει μήνυση στον Βαξεβάνη... λογικό! Κάποια στιγμή βαριέσαι και να τους μηνύεις αφού βλέπεις πως δεν έχει καμία αξία... παίρνει συνεχώς αναβολές και συνεχίζει τη λάσπη με άλλο θύμα... εξάλλου δεν προλαβαίνεις και να παλέψεις την τόση λάσπη που πετάνε καθημερινά και από κάποιο σημείο και πέρα σκέφτεσαι "άντε γαμηθείτε μαλ@κες γράψτε ότι θέλετε αφού όσοι ήταν να καταλάβουν τι αλήτες είστε το κατάλαβαν, ενώ τα γίδια θα τα πηδάνε και θα λένε «ναι αλλά κι ο Άδωνις κι ο Σαμαράς θα μας πήδαγαν»"

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως "το πιο αισχρό κόμμα που κυβέρνησε".

"Ας δώσουν εντολή στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες, όπου έχουν την πλειοψηφία, να ψάξει να δει αν αυτό που έγραψε το @documentonews αληθεύει ή είναι συκοφαντία! Αν αληθεύει να τιμωρηθώ αλλά να το υιοθετούν έτσι;", πρόσθεσε σε tweet που έκανε.

"Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας 'Documento', ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρείας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα «ξεχνούσε» να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του" αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση:



Στη λάσπη αναφέρθηκε κι ο Θάνος Πλεύρης γράφοντας στο Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου