Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

❱❱ Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων τουριστών και πολιτών, που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία Μοναστηρακίου, έβγαλαν μαχαίρια και άρχισαν το κυνηγητό...
δύο αντιμαχόμενες ομάδες αλλοδαπών με αποτέλεσμα τρεις Πακιστανοί και Αφγανοί να τραυματιστούν και να διακομιστούν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται. Η αιματηρή συμπλοκή ξεκίνησε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- αρχικά μεταξύ τριών αλλοδαπών. Γρήγορα, ωστόσο, γενικεύτηκε, καθώς αμέσως μαζεύτηκαν φίλοι των εμπλεκομένων, με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, και μάλιστα να... αστράψουν τα μαχαίρια!

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και στη θέα των πρώτων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι εμπλεκόμενοι έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας στα γύρω στενά, αφήνοντας πίσω τους τους τραυματίες. Οι τρεις αλλοδαποί μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμειναν για νοσηλεία. Ερευνες για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου