Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ. Γράφει ο Βασίλης Ι. Λυκιαρδόπουλος

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τις ασυναρτησίες των ανιστόρητων πολιτικών , ακαδημαϊκών ,ιστορικών , ανθρωπολόγων, γενετιστών , αστροφυσικών , δημοσιογράφων, θεσμικών παραγόντων κάθε είδους και μορφής,ομίλων σκέψης , Ιώνων Αθηναίων, Μασόνων, Ελληνων και ξένων , για την Μακεδονια μας και τις απαιτήσεις των σλαβο -αλβανο -Βουλγάρων...
Τα ιστορικά γεγονότα και την αλήθεια για τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα περιγράφει ο Όμηρος στα έργα του ΟΔΥΣΣΕΙΑ και ΙΛΙΑΔΑ και έχουν ως εξής με λίγα λόγια .
Δημιουργος του ΔΩΡΙΚΟΥ μοντέλου που εποίκισε τον πλανήτη Γη επίσημα το 1240π.χ. [κάθοδος των ΔΩΡΙΕΩΝ ] ειναι η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ.
Απο που κατέβηκαν οι ΔΩΡΙΕΙΣ στην πατρική γη [Πελοπόννησος] το 1240 π.χ. ;;;
Απο τα ορεινά της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ [ τα σύνορα της σημερινής ΕΛΛΑΔΑΣ ] όπου έζησαν για 4 περίπου αιώνες.
Ποιος τους τοποθέτησε εκεί και γιατί ;;;
Τους τοποθέτησαν οι δημιουργοί μας περιμένοντας τα αποτελέσματα του μοντέλου Μυκηναίος που είχε τεθεί σε κυκλοφορία το 1620 Π.χ. [ταυτοχρονα με την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας].
Ποιοι ειναι λοιπόν, οι Δωριείς της Πελοποννήσου και ποιοι αυτοί που παρέμειναν στην Μακεδονια;;;
Οι Δωριείς της πατρικής γης μετονομάστηκαν σε Σπαρτιάτες και οι Δωριείς που παρέμειναν στα εδάφη τους ονομάστηκαν Μακεδόνες.
Αυτοί ειναι οι Ελληνες .
Το Δωρικό γενετικό υλικό με τις νίκες των Σπαρτιατών [Αθηναίοι] και των Μακεδόνων [υπόλοιπη Ελλάδα και όλος ο τότε γνωστός κόσμος] επικράτησε στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.
Οι απόγονοι ,αυτού του γενετικού μοντέλου ,των Δωριέων [Σπαρτιατών – Μακεδόνων ] ειναι οι σημερινοί Ελληνες. Αποδεικνύεται άνετα με την αντιπαράθεση του γενετικού υλικού κάθε γένους με το δικό μας.
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι μεσολάβησε . Το καθαρό γενετικό υλικό των Ελληνων, όπως έχουν περιγραφεί ,επέζησε και αποτελεί την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Ποια ήταν τα σύνορα του Αρχαίου Μακεδονικού κράτους ;;;
Ακριβώς τα σύνορα του σύγχρονου Ελληνικού κράτους .
Δεν υπήρχε αρχαία Μακεδονια ,δηλαδή , ούτε στα εδάφη των Σκοπιανών ,ούτε στα εδάφη των Βουλγάρων ,ούτε των Αλβανων.
Αυτος ειναι και ο λόγος που δεν έχουν βρει και τίποτα Μακεδονικό στις ανασκαφές που επιχειρούν.
Όποιος/ Όποια θέλει να μάθει την αλήθεια ας διαβάσει ΗΡΌΔΟΤΟ, περιγράφει με λεπτομέρειες τις διάφορες αρχαίες φυλές της ευρύτερης περιοχής .
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ποιος ειναι ο λόγος που κανένα απο τα τοπικά ονόματα της περιοχής δεν έφτασε μέχρι τις ημέρες μας ;;;
Μα ο Μακεδόνας Μέγας Αλεξανδρος και τα κατορθώματα του. Η μεγαλύτερη προσωπικότητα ,μαζί με τον Απολλωνα – Χρηστό , που πέρασαν ποτέ απο τον πλανήτη μας!!!
Οι σλαβο – αλβανο – Βούλγαροι θέλουν να λέγονται Μακεδόνες για να ιδιοποιηθούν την ιστορία και τα επιτεύγματα του Αλέξανδρου, αυτος ειναι ο μοναδικός λόγος .
Οι λαοί αυτοί δεν έχουν κανένα άλλο λόγο ύπαρξης.
Ποιος παγκόσμιος πολίτης έχει ακούσει ποτέ κάτι για τα Σκοπια ;;; Κανείς !!!
Χωρίς την Μακεδονική ταυτότητα δεν μπορούν να υπάρξουν . Αυτος ειναι και ο λόγος που έχουν παρελάσει απο τα σκοπια όλοι οι ηγεμόνες της Δύσης για να τους πείσουν στο επικείμενο δημοψήφισμα
Ένα ειναι σίγουρο όμως ,χωρίς Αλέξανδρο δεν πρόκειται να πειστούν ποτέ . Ειδικά όσοι ζουν σε Αυστραλία – Καναδά – Αμερική κλπ
Η ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
Όλα γνωστά και καταγεγραμμένα . Ο ΤΙΤΟ έδωσε το όνομα . Οι Αμερικανοι μας “συμβούλεψαν” να μην αντιδράσουμε ,όπως και σήμερα, για να μην θυμώσει ο ΤΙΤΟ και τον χάσουν απο τους Ρωσους . Οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι που τους αναγνώρισαν με το συνταγματικό τους όνομα και έχει ο θεός .
Ποιος την πληρώνει ;;;
Ο άβουλος Ελληνικός λαός ,χωρίς ηγεσία και χωρίς ανεξαρτησία ,είμαστε ο περίγελος του πλανήτη.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ
Ένα απο τα σοβαρότερα επιχειρήματα των προδοτών πολιτικών μας ειναι και το ότι 140 – 150 κράτη αναγνωρίσαν την συγκεκριμένη δημοκρατία με το συνταγματικό της όνομα .
Δεν είδα κανένα διπλωμάτη να βγει στα “παράθυρα” να μας εξηγήσει τι σημαίνει αυτο ;;;
Γιατί ;;;
Θέλετε να μας πείτε πως ΔΕΝ μας ρώτησε η Γαλλία πριν την αναγνώριση ;;;
Το σίγουρο ειναι ότι μας ρώτησε. Ποια ήταν λοιπόν, η απάντηση των διπλωμάτων μας ;;;
Τι τους απαντήσαμε τους Γαλλους και κάθε άλλη χώρα,απο τις 140 ;;;
Απαντήσαμε, πως η αναγνώριση σήμαινε διακοπή των διπλωματικών και εμπορικών μας σχέσεων με την Γαλλία ;;;
Οπωσδήποτε όχι , αυτά δεν γίνονται .
Μάλλον τους παρακαλέσαμε να προστεθούν στη λίστα , ώστε να μεγαλώσει το σύνολο . Αυτή ήταν η στάση των πολιτικών μας όλα αυτά τα χρόνια .
Ο Ελληνικός λαός προδόθηκε απο τους ηγέτες του ,οι λόγοι γνωστοί αλλά όχι του παρόντος.
Ο ΠΡΟΕΔΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Θεσμικός φορέας. Δήλωσε .
“ δεν έχουμε καμία μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα να την παραχωρήσουμε , άρα δεν παραχωρήσαμε τίποτα στους Σκοπιανούς “ αυτο πάνω κάτω ήταν το σκεπτικό του .
Για την πληροφόρηση σας κύριε πρόεδρε Σλαβικά , όχι Μακεδονικά, διότι όντως η γλώσσα των Μακεδόνων ήταν η Ελληνική, μιλούν και σήμερα στο χωριό [ΝΥΜΦΑΊΟ] του κυρίου Μπουτάρη ,του Δημάρχου της Θεσσαλονικης.
Αυτο που εσείς και η κυβέρνησης σας παραχωρήσατε, εν αγνοία σας θελω να πιστεύω, ειναι το ιστορικό αρχαίο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε Σλαβικό γένος που ουδεμία σχέση έχει με το γενετικό υλικό των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – ΔΩΡΙΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ .
Ο μοναδικός λόγος που οι Σλαβο – αλβανο – Βούλγαροι θέλουν να λέγονται Μακεδόνες ειναι ο Μέγας Αλεξανδρος και τα επιτεύγματα του.
Τους λόγους που οι “κουτό – φραγκοι “ μαζί με το μεγάλο αφεντικό σιγοντάρουν την ιδέα τους αγνοώ.
Για τους δικους μας τα είπαμε.
Εύχομαι η επόμενη Ελληνική κυβέρνηση , όχι μόνο να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπων, αλλά και να αρχίσει τον διπλωματικό αγώνα, που δεν έκανε κανείς, ώστε το κρατίδιο να πάρει το σλαβικό ,η αλβανικό όνομα που του αρμόζει.
Το ΠΡΏΗΝ , στο Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ,ειναι τεράστιο διπλωματικό “χαρτί” στις επικείμενες νέες διαπραγματεύσεις .
Όποιος θέλει , για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε !!!
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΠΕΙΛΉ
Έστω ότι μας εκβιάζουν ,για άγνωστους λόγους , η θα γίνει αυτο, η θα κλείσουμε την βρύση των παροχών .
Ακούγεται για πιθανή εκδοχή απο πολλούς . Το είπε και η Γερμανίδα σε κάποια φάση .
Μα ο Ελληνικός λαός έριξε ένα τεράστιο ΟΧΙ στα μούτρα τους το 2015 ,παρά τις απειλές και με κλειστές τις τράπεζες .
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΑΠΕΙΛΉ
Θα μας κάνουν “ Συρία” κ.α.α.
Ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός λαός τι λέει για αυτο ;;;
Δημοψήφισμα και για αυτο ,για όλες τις απειλές 
Όλα Φανερά και Δημόσια ,φωνάζει η Αθηνα μέσα απο τα Ομηρικα κείμενα , ειδικά αν είστε μικρο κρατος !!!
23/09/2018
Basil Lykiardopoulos
Βασίλης Ι. Λυκιαρδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου