Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Νικολοπούλου κατά Πολάκη: Θα μιλήσουν τα δικαστήρια- Η μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία

Την αντίδραση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINDWORK προκάλεσε 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, λωρίδες και κείμενο
το παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη εναντίον της, χθες στη Βουλή. Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε:...
«Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου