Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ, βράζετε και ξεσπάτε επειδή ένας γκέι άνθρωπος και όχι ένας σκέτος άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δεν θα αναλύσω αν έπραξε σωστά ή όχι ο κοσμηματοπώλης, δε γίνεται άλλωστε αυτό έτσι απλά. Βγάλτε το σκασμό όμως επιτέλους, γιατί είναι δικαίωμά σας να είστε γκέι, αλλά δεν είναι υποχρέωσή μας να σας φερόμαστε διαφορετικά. Δε σκότωσε κανένας τον Ζακ επειδή ήταν γκέι,, τον σκότωσε για άλλους λόγους και για αυτούς ακριβώς θα κριθεί τόσο από τον κόσμο, όσο και από τη δικαιοσύνη. Πάντως να είστε σίγουροι ότι το ίδιο ακριβώς θα αντιδρούσε και αν μπούκαρε στο μαγαζί του ένας χρυσαυγίτης, ένας μαύρος ή μία drag queen. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε γκέι και είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ μας να το σεβαστούμε. Αλλά όσο προκαλείτε, φέρεστε σαν καρνάβαλοι στους δρόμους, υποτιμάτε με την ουτοπική σας ανωτερότητα τους νοικοκυραίους, τόσο εμείς θα σας φερόμαστε σαν τις μάγισσες στον μεσαίωνα.
Αν χτυπήσουν έναν γκει λέτε ότι χτύπησαν έναν έναν γκέι και όχι έναν άνθρωπο,όπως κάνετε τώρα και με αυτόν που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο να ληστέψει.Αν ήταν κάτι άλλο πέρα από την γκέι κοινότητα σας θα τον είχατε γραμμένο, αγαπητέ «καραγκέι». Εσείς βάζετε τις ταμπέλες και αυτοπροσδιορίζεστε και δεν σας νοιάζουν οι άνθρωποι αλλά μόνο η κοινοτητά σας.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου