Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

EKTAKTO! Πώς "κρύφτηκαν" Τσίπρας και Κοτζιάς από τους Ομογενείς στη Νέα Υόρκη

EKTAKTO: OΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!
ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ αντι για το Προξενείο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ προσβαση στον κοσμο χωρις διαπιστευση! χουντα!!!!!!!

H αμεση αντίδραση της Ομογένειας και της Παμμακεδονικής ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ την πρώτη φορά αριστερά να ΚΡΥΦΤΕΙ!
κ. ΤΣΙΠΡΑ εισαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και όπου υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΑ Σκόπια είστε ευπροσδεκτοι!
H ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ με μία ιστορική ομόφωνη απόφαση χαρακτηρίζει τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις ΗΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου