Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από τη σύλληψη του ΛΗΣΤΗ της Ομόνοιας δείχνει αστυνομικούς να του παίρνουν το μαχαίρι


Ακόμη ένα βίντεο από τα όσα συνέβησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του 33χρονου ΛΗΣΤΗ Ζακ Κωστόπουλου, φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Πρόκειται για ένα βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές αφού έχει ακινητοποιηθεί ο Ζακ Κωστόπουλος από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έχουν καταφθάσει στο σημείο και του παίρνουν το μαχαίρι με το οποίο προσπάθησε να κάνει τη ληστεία.


Σε κάποια στιγμή ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να λέει «πάρ' του το μαχαίρι», ενώ σε άλλο πλάνο ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι.
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει ότι πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο υποτίθεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος απειλούσε τον κόσμο έξω από το κοσμηματοπωλείο, αν και μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι ο 33χρονος, μετά την επίθεση από τον κοσμηματοπώλη και τον δεύτερο άνδρα, άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και απειλώντας προσπάθησε να ξεφύγει. Το μαχαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες δημοσιογράφων  που είχαν γίνει γνωστές τις προηγούμενες ημέρες, είχε βρεθεί μέσα στο κοσμηματοπωλείο. 
Καταρχάς δεν "υποτιθεται ότι απειλούσε κόσμο" αλλά είναι γεγονός ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ αφού υπάρχει βίντεο. Προφανώς ο τύπος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο με το μαχαίρι, ο κοσμηματοπώλης το είδε και κατάφερε να τον εγκλωβίσει. Ο ληστής έβαλε το μαχαίρι σε κάποια τσέπη και προσπάθησε με τον πυροσβεστήρα να σπασει το τζάμι. Όταν βγήκε απείλησε με ένα κομμάτι γυαλί (ξεχνώντας προφανώς ότι έχει μαχαίρι) και όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του βρήκαν το μαχαίρι. Οι πληροφορίες των δημοσιοκάφρων που είχαν γίνει γνωστές τις προηγούμενες ημέρες, ότι είχε βρεθεί το μαχαίρι μέσα στο κοσμηματοπωλείο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου