Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Προκαλεί και ο δήμαρχος Σκοπίων: Ή γινόμαστε Βόρεια Μακεδονία, ή Βόρεια Κορέα

Η μια μετά την άλλη εμφανίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από τη γείτονα χώρα, μια ανάσα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για το ονοματολογικό.
Μετά τις θέσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, περί «μοναδικής Μακεδονίας», σειρά έχει και ο δήμαρχος της πόλης των Σκοπίων, Πέτρε Σιλέγκοφ.
Όπως δήλωσε ο σκοπιανός δήμαρχος, ενόψει του αυριανού δημοψηφίσματος, «ή θα γίνουμε Βόρεια Μακεδονία ή θα γίνουμε Βόρεια Κορέα», προσθέτοντας ότι «οι αντίπαλοί μας δεν έχουν εφεδρικό σχέδιο. Το μόνο που προσφέρουν είναι ο διχασμός».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση ξοδεύει 260.000 ευρώ την ημέρα για να στηρίξει τη χώρα. «Αν έχουμε ‘’ΝΑΙ’’ τότε όλα στη χώρα θα γίνουν καλύτερα –στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στους δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου