Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !! ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΑΖΙΑ. Κουκουλοφόροι έκαναν «γυαλιά καρφιά» καταστήματα δίπλα στο κοσμηματοπωλείο, όπου πέθανε ο πούστης ληστής "ΖΑΚ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουκουλοφόροι έκαναν «γυαλιά καρφιά» καταστήματα δίπλα στο κοσμηματοπωλείο, όπου πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος

ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ Τωρα είσαστε .... μαζί του. ΠΡΙΝ γίνει το κακό, σε ποιον υπόνομο τραβάγατε την πρέζα σας; ΠΟΣΟΙ  ... "ΖΑΚ" είναι μεταξύ σας, ΤΙ κάνετε ΤΩΡΑ γι αυτούς ΠΡΙΝ έχουν το άθλιο τέλος του ΖΑΚ; Ε, ΚΑΘΙΚΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ απάντηση πορωμένα σκουλίκια; ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ επιτέθηκαν λίγο μετά τις 15:30 σε καταστήματα...
κοντά στο κοσμηματοπωλείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζακ Κωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες.    Περίπου 15 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά έσπασαν με σφυριά και πέτρες τις βιτρίνες δύο κοσμηματοπωλείων και ενός καταστήματος ενδυμάτων στη διασταύρωση της οδού Γλάδστωνος με την Πλατεία Κάνιγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου