Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος είπαμε ότι έφτιαξε το πρώτο drone παγκοσμίως ; Μήπως ήταν Έλληνας; ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιος είπαμε ότι έφτιαξε το πρώτο drone παγκοσμίως
Σε ποια χέρια βρέθηκε η τεχνογνωσία του και ποια η ‘’τύχη’’ του έλληνα σχεδιαστή του κ. Κώστα Λεκάκου ; Για να θυμηθούμε άλλη μια μοιραία νεοελληνική πολιτική προδοσία.  Ας αφιερώσουμε αυτό το μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του Mr. V...
  στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, στην μνήμη αυτού του αφανούς Έλληνα πατριώτη, ο οποίος περιέργως ''αρρώστησε'' ΚΑΙ αυτός όπως ο Χριστόδουλος επειδή ήταν πατριώτης και δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δυνάμεις του αντίχριστου «OξαποδουΗΛ» (που έλεγε και ένας σπουδαίος μπλόγκερ)!   Ήταν αυτός που σχεδίασε το πρώτο drone στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Και ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!  
Για να μη νομίζετε ότι οι ξένοι είναι τίποτα σπουδαίοι μάγκες… 
Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου