Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Για φαντάσου. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ... Κουφοντίνα! ΓΙΑΤΙ; Δείτε τι γράφει: Ο Έκτορας Κουφοντίνας υπερασπίζεται όσους δεν θέλουν μετανάστες για γείτονες: Έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Έκτορας Κουφοντίνας υπερασπίζεται όσους δεν θέλουν μετανάστες για γείτονες: Έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται...Ένας στους 4 Έλληνες δεν θα ήθελε για γείτονες μετανάστες και 1 στους 5 άτομα διαφορετικής θρησκείας, σύμφωνα με έρευνα της διαΝΕΟσις, σε συνεργασία με το ΕΚΚΕ. Τα παραπάνω στοιχεία, σχολιάστηκαν ιδιαίτερα επικριτικά από τους χρήστες στα social media, όμως ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ο Έκτορας, σημείωσε πως:...
"τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λέτε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;"
Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα «γκέτο» της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες. Όχι μόνο με την έννοια του «φασίστα». Δεν είδα ούτε δικούς μας, «κατά λάθος Έλληνες», όπως αυτοαποκαλούνται.
Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λέτε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;

1 σχόλιο:

  1. Βρε βρε... και ο Έκτορας δικός μας; Δε θα μείνει κανείς στο τέλος με τους απέναντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή