Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Καζάνι που βράζει η Λέσβος – Εξαγριωμένοι λαθροπρόσφυγες πετάνε το φαγητό


Οι παρακάτω εικόνες ντροπής μας έρχονται από τον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο, που φιλοξενεί πάνω από 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες κάθε εθνότητας.  Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πλέον καθημερινά είναι τα φαινόμενα βίας και ξεσηκωμού στον εν λόγω καταυλισμό.  Πολλοί λαθρομετανάστες...
κυρίως νεαρής ηλικίας, απειλούν ακόμη και με αυτοκτονία, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.  Τις τελευταίες μάλιστα ώρες τον γύρω του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν εξαγριωμένους μετανάστες στοιβαγμένους να βρίζουν και να πετάνε το φαγητό που του προσφέρεται στον καταυλισμό.  Για την οικτρή κατάσταση στην Μόρια είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες μέρες σε ανακοίνωσή τους και οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση.  Εικόνες που μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν πολύ μακρινές, σήμερα αποτελούν καθημερινότητα στην Λέσβο.  Ένα νησί που μέρα με τη μέρα αλώνεται όλο και περισσότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου